Dutch English German Polish

Contact


  T  077 - 320 3500
  E  info@vossen.nl

Taxatie-opdracht

Hypotheek nodig?

Over ons

 

Geschiedenis

George Vossen startte eind 1986, op 36-jarige leeftijd, een makelaarskantoor aan de Kerkstraat 53 te Tegelen. Daarvoor had hij 10 jaar gewerkt en ervaring opgedaan in de bankwereld.

Makelaarskantoor George Vossen opereerde aanvankelijk alleen in de regio Noord-Limburg. Hier ontwikkelde het kantoor zich al snel tot expert op het gebied van bestaande woningbouw en, uiteraard, op het gebied van financiële dienstverlening, waaronder hypotheekadvisering. Inmiddels is het werkgebied uitgebreid tot geheel Nederland met kantoren in Tegelen, Maastricht en Amsterdam. Bovendien is George Vossen actief in Duitsland, België en Frankrijk en heeft hij een kantoor in Duitsland. Jarenlang was George Vossen lid van de invloedrijke Immobiliënbörse Linker Niederrhein, wat uiteindelijk resulteerde in een kantoor op de prestigieuze Königsallee in Düsseldorf.

Hij was tot begin 1998 mede-initiatiefnemer van de Garantie Makelaars in Nederland; bovendien was hij als allereerste Garantie Makelaar actief in Nederland. Als lid van de Raad van Advies bepaalde hij jaren mede het beleid van Huis & Hypotheek Nederland, een van de franchise organisaties op het gebied van hypotheekadvisering. Van de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars, werd begin 1998 met pijn in het hart afscheid genomen, omdat de NVM remmend werkte om de ambities op gebied van groei en verregaande automatisering met de nodige voortvarendheid voort te zetten. In verband met de vele internationale contacten én op grond van zijn ervaring is hij lid van de internationale makelaars organisatie FIABCI.

De George Vossen Groep blijft ambitieus en groeit nog steeds. Helaas heeft ook dit bedrijf in de loop der jaren last gehad van tegenslagen in de markt. Het is hier echter weer geheel bovenop gekomen.

George Vossen is zich van begin af aan bewust geweest van de voordelen die efficiency en automatisering met zich meebrengen. Hierin is en wordt dan ook altijd fors geïnvesteerd. Maar wat heeft een bedrijf aan efficiënte dienstverlening zonder een goed team van deskundige medewerkers? Met de nodige zorg zijn zo hooggekwalificeerde beëdigde makelaars, financiële planners en hypotheek-specialisten in dienst genomen. Ook zijn veel talentvolle jonge mensen in dienst genomen. De George Vossen Groep is een dienstverlenend bedrijf; betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel. Veel waarde wordt gehecht aan de tevredenheid van klanten en opdrachtgevers. George Vossen bouwt aan langdurige relaties. Als men eens het vertrouwen aan de George Vossen Groep geeft, is dit een relatie voor het leven. De George Vossen Groep blijft contact houden én úw financiële belangen behartigen.

 

Boek

Sponsor van